• Waarom sponsor worden?

  Wij zijn met onze Atletiek Vereniging Haaksbergen binnen de gemeente één van de grotere verenigingen met een ledental van ongeveer 340 personen. Op onze baan wordt op minimaal 5 avonden, op woensdagmorgen en op de zondagochtend getraind.

  U kunt onze partner worden door AVH te ondersteunen door uw bedrijfsnaam te koppelen aan onze sportieve vereniging. Dit geeft uw bedrijf een gezonde uitstraling omdat gezond bewegen helemaal past in deze tijd.

  Er is een keuze te maken uit diverse mogelijkheden ons financieel dan wel in nature te ondersteunen door het tonen van uw bedrijfsnaam langs de baan of bij diverse evenementen die georganiseerd worden in de gemeente Haaksbergen.

  Jaarlijks worden er naast de diverse wedstrijden op de atletiekbaan ook een aantal wedstrijden buiten de baan gehouden. Naast de wedstrijdsporters zijn er ook veel recreatieve lopers die onder leiding van een trainer een tot meerdere malen per week trainen op de baan of ergens in de mooie bos- en heiderijke omgeving van Haaksbergen. Voor deze groep worden ook diverse leuke evenementen georganiseerd zoals een jaarlijkse deelname aan een bekende loopwedstrijd in het buitenland. Tevens is er nog de Watermolenloop in januari, de Oranjeloop voor de jeugd op Koningsdag en de Pingelloop (cross) in november.

  Daarnaast zet onze vereniging zich jaarlijks ook in voor een goed doel. Aan de Engelse Mijlenloop is een actie voor het Jeugdsportfonds Haaksbergen gekoppeld. Dat fonds ondersteunt sportende kinderen in gezinnen met een laag inkomen om contributies en sportbenodigdheden te betalen.

 • Sponsor mogelijkheden

  Wij hebben de volgende sponsorpaketten ontwikkeld waar we graag met u over in gesprek gaan:

  • Door het plaatsen van een reclamebord langs de baan. De kosten hiervoor zijn € 230/jaar bij een contract voor 3 jaar. Het bord dient door de sponsor ter beschikking worden gesteld.
  • Door het aanbrengen van een reclame-banner aan de door ons geplaatste vlaggenmasten. Hierbij zijn 2 mogelijkheden:
   1. Een banner aan een van de masten langs de Scholtenhagenweg voor € 175/jaar bij een contract van 3 jaar.
   2. Een banner aan een van de masten langs de baan voor € 125/jaar bij een contract van 3 jaar.
  • Er komt minimaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief met koppeling naar de site van AVH, hierop draait een banner met alle adverteerders van bedrijven. De opties in deze mogelijkheid zijn hieronder 1 t/m 3.
   1. U kunt kiezen uit: € 50 en € 100 advertenties, waarbij de advertentie van €100 twee keer zo vaak in beeld komt als die van € 50.
   2. Een nieuwe mogelijkheid is: uw advertentie met logo in beeld te laten komen op het beeldscherm in de kantine, op het AVH informatie kanaal. Deze draait tijdens en na elke training en evenement. De kosten hiervoor bedragen€ 100 per jaar.
   3. Tevens bieden wij de mogelijkheid om maandelijks een bepaalde actie te laten draaien op het beeldscherm in de kantine voor € 25 per maand. Voor nadere informatie hierover kunt u contact op nemen met de sponsorcommissie van AVH: sponsorcommissie@av-haaksbergen.nl
  • In overleg met de sponsorcommissie en het bestuur zijn er diverse andere mogelijkheden zoals eventuele kledingsponsoring, het ter beschikking stellen van (sport- en of atletiek) artikelen in natura o.i.d. Eventueel kunnen naast de HEM-loop ook andere evenementen gesponsord worden zoals de Watermolenloop, de Pingelloop en de Oranjeloop.
  • U kunt ook gebruik maken van onze sponsorpakketten: goud, zilver of brons. Daarbij krijgt u een mix van de hierboven genoemde mogelijkheden voor een aantrekkelijke prijs.
  • Last but not least: als u zelf ideeën heeft om ons te sponsoren, neem dan ook vooral vrijblijvend contact met ons op.

  Uitgebreide sponsorinformatie vindt u hier en download vooral ook onze sponsorflyer.