• Lid worden: lees dit eerst!

Hartstikke leuk dat je lid wil worden van onze sportieve maar vooral ook gezellige en leuke vereniging.

Doorloop onze aanmeldingsprocedure door te beginnen met het formulier onderaan deze pagina. Daarna komt u automatisch bij het laatste formulier terecht.

Zodra u beide formulieren heeft weggestuurd neemt de ledenadministratie z.s.m. contact met jou op om je lidmaatschap definitief te maken.

• Voorwaarden en privacy verklaring

Betaling van contributie en eventueel kledingfonds vindt éénmaal per kwartaal achteraf plaats voor het afgelopen kwartaal door middel van een automatisch incasso.

In het eerste kwartaal worden tevens de bondsbijdrage en eventuele licentiekosten voor het lopende jaar in rekening gebracht.

Afmelden kan uitsluitend schriftelijk of per e-mail één maand voor het eerst volgende kwartaal en voor 1 december van het kalender jaar. Na 1 december zullen de bondscontributie + licentiekosten van het volgende jaar toch geïncasseerd worden.

Ondertekende verleent tot wederopzegging machtiging aan de penningmeester van de Atletiek Vereniging Haaksbergen om de contributie en licentiekosten af te schrijven van het bovengenoemde rekeningnummer.

De privacy verklaring van AV-Haaksbergen is te lezen in dit document.

• Contributie overzicht 2020

U kunt onze vereniging ook steunen zonder actief sport lid te zijn via het donateur lidmaatschap, wilt u wel lid zijn dan is onze contributie uit de volgende delen opgebouwd: verenigingscontributie, bondscontributie en evt. een wedstrijdlicentie.

Donateur Per jaar
    Alle leeftijden € 30.00

Verenigingscontributie   Per jaar Per kwartaal
    Pupillen € 99.00 € 24.75
    Junioren C/D € 117.00 € 29.25
    Junioren A/B € 131.00 € 32.75
    Senioren € 160.00 € 40.00
    Loopgroep € 151.00 € 37.75

Opmerking:
    - Studentenkorting:  in overleg met bestuur een korting van 30%.
    - Familiekorting:  elk 4e gezinslid betaalt geen verenigingscontributie.

Bondscontributie Atletiekunie Per jaar
    Pupillen € 15.05
    Junioren € 15.90
    Senioren € 17.20
    Loopgroep € 17.20

Opmerking:
    - Bondscontributie wordt jaarlijks in het eerste kwartaal afgeschreven.

Wedstrijdlicentie Atletiekunie Per jaar
    Pupillen € 8.15
    Junioren € 14.50
    Senioren € 23.20
    Loopgroep € 23.20

Opmerking:
    - Wedstrijdlicentie wordt jaarlijks in het eerste kwartaal afgeschreven.

Kledingfonds AVH Per jaar Per kwartaal
    Pupillen 24 € 6.00
    Junioren 24 € 6.00

Opmerking:
    - Het kledingfonds bevat een T-shirt en een korte tight, maat 134/140 t/m 158/164.
    - Het hele jaar kan de kleding geruild worden.
  • Clubtenue

Voor deelname aan officiële baanwedstrijden is het clubtenue verplicht. Dit clubtenue is 2x per jaar via de vereniging te bestellen. Dit zal via de nieuwsbrief aangegeven worden.

Jeugdleden kunnen gebruik maken van ons kledingfonds.

• Aanmeldingsformulier deel 1