Update 10 Renovatie - Afronding, keuring en gras

7 oktober 2018

Het is weer tijd voor een korte update wat betreft de renovatie van de baan. Ondanks dat de renovatie nog niet in afgerond zien we bijna elke avond al blije atleten op de baan sporten.

De afgelopen weken is er gewerkt aan het tegelwerk, zijn er een aantal kapotte tegels vervangen en zijn er een aantal punten opgepakt die wij als AVH hadden doorgegeven. Inmiddels mogen we de baan weer gebruiken en daar zijn we erg blij mee.

Deze week gaat Breukers aan de slag met het inzaaien van het gras. Hierdoor hopen we dat in november de accomodatie er nog mooier bij ligt. Tegen die tijd zal ook de opening van de atletiekbaan zijn, deze datum staat nog niet vast.

Woensdag komt Kiwa Isa Sport voor de keuring van de atletiekbaan. Zij zullen de onderdelen nameten en controleren of alles voldoet aan de eisen.

Na de uitkomsten van woensdag zal er nog een lijst met punten worden aangeleverd die voor de oplevering opgepakt moeten worden. Mocht je nog iets zien waar je vraagtekens bij zet, geef het door bij Gerrit, Ben, Erik of Marloes.

Je kunt dus inmiddels trainen op de baan, vanaf deze week mag je ook weer met spikes de baan betreden. Wanneer het gras is ingezaaid mogen we het veld binnen en buiten de baan niet betreden, zodat het gras goed kan groeien.

 

« Terug
© 2018 | CMS & webdesign by Accept-IT Info