Update 9 Renovatie - Het einde is in zicht!

Update 9 Renovatie - Het einde is in zicht!

16 september 2018

De afgelopen weken is er weer hard gewerkt! Vooral de werponderdelen hebben vorm gekregen. Ook de rondbaan is inmiddels klaar voor gebruik!

De wedstrijdringen bij het kogelstoten zijn geplaatst. Ook de discuskooi staat sinds vrijdag op zijn plek. Rondom de discusukooi ligt kunstgras. Hiervoor is gekozen omdat we verwachten dat dit onderhoudsvriendelijker zal zijn. 

Daarnaast zijn de rubbermatten naast de verspringbakken geplaatst. Hiermee willen we voorkomen dat er veel zand op de baan en in het gras terecht komt.

Afgelopen woensdag hebben we weer een bouwteamoverleg gehad. Tijdens dit overleg heeft AVH een aantal punten aangegeven waar zorgen over zijn. O.a. over de bewerking van de tegels vooraan de baan. Een aantal tegels zullen op ons verzoek worden vervangen. Daarnaast komen er nog wat kleine aanpassingen/aanvullingen in de belijning. 

De gootdeksels zijn afgelopen vrijdag tijdelijk terug geplaatst. Hierdoor kon er dit weekend al op de baan getraind worden. Aankomende week zal waarschijnlijk met het grondwerk aan de binnenkant van de baan gestart worden. Door de renovatie en de droogte is dit flink aangetast. Later zal ook het terrein buiten de baan aangepakt worden. 

Je mag vanaf nu de baan op indien de gootdekels op de goten liggen! Spikes zijn nog niet toegestaan. De trainers zijn hierover geïnformeerd. 

De opening van de atletiekbaan is op 6 oktober. Aankomende week zal de uitnodiging hiervoor door de gemeente Haaksbergen en ons verstuurd worden. 

« Terug
© 2018 | CMS & webdesign by Accept-IT Info