Reanimatie/AED (herhalings)cursus bij AVH.

7 september 2018

Beste (ex) AVH-er,

Op woensdag 17 en maandag 22 oktober aanstaande organiseren wij vanuit AVH opnieuw een reanimatie/AED herhalingsles. Deze herhalingscursus die met medewerking van huisinstructeur Rene in het Veld wordt georganiseerd, wordt van harte aanbevolen.

Leden die in het verleden elders een reanimatiecursus hebben gevolgd zijn ook van harte welkom bij deze herhalingstraining.

De herhalingslessen zijn op beide avonden van 19.30 tot 21.30 uur in ons clubhuis.

Omdat het bestuur gezond en veilig sporten stimuleert wordt een groot deel van de kosten voor deze herhalingsles door AVH vergoed. Als deelnemer betaal je een eigen bijdrage van slechts € 5,-.

Voor trainers/assistent looptrainers is de herhalingsles gratis. Heb je interesse voor de herhalingsles? Dan graag een mailtje naar mij voor 30 september aanstaande.

Met sportieve groet,

Marc Eijsink (marceijsink@kpnmail.nl)