Update 7 Renovatie - Het kunststof ligt er op!

Update 7 Renovatie - Het kunststof ligt er op!

24 augustus 2018

De vorige update was van 7 augustus. Door vakanties, drukte maar ook omdat de voortgang even stil heeft gelegen heeft gelegen volgt nu 'pas' de volgende update.

Begin augustus lag alleen de eerste laag kunststof bij het speerwerpen en verspringen. Inmiddels is de gehele baan voorzien  van de lagen en is het inmiddels rood gekleurd. Door begrijpelijke omstandigheden heeft het aanbrengen van het kunststof een week stil gelegen. Dit is inmiddels ingehaald door de twee ploegen die vorige week en deze week aan de slag zijn geweest. Afgelopen woensdag zijn ze zelfs tot 22.30 uur door gegaan om de regen voor te zijn.

Nu het kunststof er op ligt ziet de baan er al weer anders uit. Volgende week worden de gootdeksels en de belijning aangebracht. Dat het kunststof op de baan ligt betekent nog niet dat we de baan gaan betreden. De gehele baan is nog bouwterrein, en we willen als vereniging zijnde geen risico lopen.

Ondertussen kunnen de mannen van de tegels weer verder. Dit heeft tijdens het aanbrengen van het kunststof even stil gelegen omdat dit teveel zou stuiven (o.a. vanwege de droogte). Zij zijn op dit moment bezig om de tegels en bandjes rond het discuswerpen en het verspringen aan te brengen.

Daarnaast liggen de ringen van het kogelstoten inmiddels op hun plek en is de kogelstootsector uitgezet met nieuwe kunststof bandjes. Op de laag die er nu ligt komt nog een toplaag. Daarnaast worden aankomende week de ringen in beton gegoten. Ook bij het discuswerpen wordt er hard gewerkt, hier worden aankomende week de poeren geplaatst.

De renovatie loopt door de vertraging in ieder geval twee weken uit. Dit betekent dat de baan minimaal tot half september nog bouwterrein is en niet betreden mag worden.

« Terug
© 2018 | CMS & webdesign by Accept-IT Info