Update 7 Renovatie - 1e laag kunststof!

Update 7 Renovatie - 1e laag kunststof!

7 augustus 2018

Deze week is er gestart met het aanbrengen van de eerste laag kunststof.

Woensdag 1 augustus

Woensdag 1 augustus

Vandaag is er gestart met de eerste laag kunststof, en wel op de aanloop van het polsstokhoogspringen.
Deze eerste laag wordt op deze strook met de hand(!) aangebracht. In de hitte werken 3 man om het kunststof zo strak mogelijk aan te brengen.

Ook is er vandaag een bouwteamvergadering. De laatste stand van zaken wordt besproken. Kort gezegd, we liggen mooi op schema en verwachten geen tegenvallers meer! De komende drie weken is cruciaal aangezien het kunststof op de baan wordt aangebracht. Dit gebeurd in 4 stappen, de eerste stap is het aanbrengen van de zwarte laag, de tweede laag is om de baan waterdicht te maken. De derde laag is het welbekende rode kunststof en de vierde laag zijn de korrels op de baan.

Donderdag 2 augustus

Donderdag 2 augustus

De aanloop van het polsstokhoogspringen ligt er nu helemaal op, ze zijn nu verder gegaan met de extra aanloop van het speerwerpen. Ook worden er weer materialen geleverd voor de komende weken. Waaronder de kunststof korrels voor de laatste laag.

Zaterdag 4 augustus

Zaterdag 4 augustus

We zien dat ook de aanloop van het verspringen inmiddels is voorzien van kunststof. Deze strook is gelukkig breed genoeg om het (deels) machinaal aan te brengen. Het ligt er mooi strak bij!

Aankomende week

Kunststof, kunststof en nog eens kunststof, daar ligt nu echt de focus op. De rondbaan zal voorzien worden van in ieder geval de eerste laag. Belangrijk is hierbij dat de baan niet betreden wordt.

« Terug
© 2018 | CMS & webdesign by Accept-IT Info