Update 6 Renovatie - Een 'onzichtbare' week

Update 6 Renovatie - Een 'onzichtbare' week

31 juli 2018

Week 6 was een 'onzichtbare' week. Er werd wel degelijk wat gedaan maar het was alleen iets minder zichtbaar dan de vorige weken. Alles staat in het teken van de voorbereiding van het aanbrengen van het kunststof.

Maandag 25 juli

Maandag 25 juli

Op maandag worden de materialen voor het kunststof geleverd. Rond het hele clubhuis staan de zakken en vloeistoffen die samen met rode kunststof gaan vormen. 

Daarnaast worden er weer een hele rits aan tegels gelegd en is het verspringen weer verder uitgegraven. 

Dinsdag 26 juli

Dinsdag 26 juli

Ook op dinsdag gaat het graven en aanvullen verder. Vandaag is het kogelstoten breder gemaakt. Over de gehele sectore komt nog een 'toplaag' zodat het één geheel wordt. 

Ook zijn ze aan de slag met de buizen op elke 100 meter. Op 4 plekken wordt er een buis gelegd waardoor we tijdwaarneming kunnen aanbrengen onder de baan. 

Aankomende week

Aankomende week

De rest van deze week wordt er her en der gewerkt aan het verspringen en aan de tegels langs de 100m. Ook het kogelstoten krijgt steeds meer vorm. 

In de week van 30 juli wordt het weer spannender! Het kunststof wordt aangebracht! We proberen hier mooie opnames van te maken. Woensdag hebben we ook weer een bouwteamoverleg waarin we de stand van zaken en planning bespreken. 

« Terug
© 2018 | CMS & webdesign by Accept-IT Info