Update 5 Renovatie - Aanpassing langs de 100m

Update 5 Renovatie - Aanpassing langs de 100m

26 juli 2018

Het asfalt ligt er op! Tijd om verder te gaan met de technische onderdelen en de tegels.

Woensdag 18 juli

Woensdag 18 juli

Op woensdag hebben we weer een bouwteamoverleg. Het belangrijkste wat hier is besproken is om de tegels langs de 100m alsnog te vervangen. Eerst zouden deze tegels er niet uit hoeven, maar aangezien de baan hoger komt te liggen moet dit deel worden opgehoogd. De keuze is daarom gemaakt om dan net als bij de gehele rondbaan de tegels te vervangen in 40/60 formaat. 

De nieuwe omlijsting van de kogelsector wordt ook vandaag geleverd. Deze zijn ter vervanging van de bielzen. 

Donderdag 19 juli

Donderdag 19 juli

De indeling voor het verspringen en hink-stap-sprong is woensdag besproken. Donderdag zien we gelijk de actie van het aanpassen van de aanloop. We hebben het zo ingedeeld dat je via beide kanten, beide onderdelen tegelijkertijd kan uitoefenen (ook i.v.m. windrichting) en dat we klassikaal kunnen verspringen, oftewel met minimaal 3 pupillen tegelijk. 

Zaterdag 21 juli

Zaterdag 21 juli

We zien dat vrijdag het hekwerk van de reclameborden en de oude tegels zijn verwijderd. Dit om ruimte te maken voor de verhoging en de nieuwe tegels. Ook wordt er gewerkt aan het plaatsen van de insteekbak van het polsstokhoogspringen. 

Maandag 23 juli

Maandag 23 juli

We zien dat er een heleboel tegels zijn geleverd. Deze worden over de gehele baan gebruikt. Op de meeste plekken is gekozen voor een 40/60 tegel in cementstabilisatie. Bij het kogelstoten zal het 'pleintje' worden gevuld met 30/30 tegels. 

Aankomende week

Aankomende week

Er zullen de aankomende week veel tegels worden geplaatst. Deze tegels moeten geplaatst worden voordat het kunststof wordt aangebracht. Daarnaast gaan ze aan de slag met het inrichten van verspringen en kogelstoten. 

Aan het eind van deze week of volgende week wordt het kunststof aangebracht. Bij deze handeling moet het droog zijn (gelukkig lijkt dat geen probleem te worden). Het is van belang dat deze dagen de baan absoluut niet betreden wordt! Mocht je toch iemand op/om de baan zien, spreek deze persoon daar a.u.b. op aan. Het betreden van de baan kan voor vertraging zorgen! 

« Terug
© 2018 | CMS & webdesign by Accept-IT Info