Update 3 Renovatie - Tegenvaller en voorbereiding asfaltlaag

Update 3 Renovatie - Tegenvaller en voorbereiding asfaltlaag

8 juli 2018

Deze week stond in het teken van een tegenvaller, de droogte en de voorbereiding voor de nieuwe asfaltlaag.

Maandag 2 juli

Op maandag zien we dat de extra speeraanloop is uitgegraven. Ook de aanloopstrook van verspringen is glad gestreken. Dit is nodig om de bandjes te plaatsen, om vervolgens de fundering voor het asfalt aan te brengen. Ook zijn er weer veel tegels langs de baan gelegd. Ook de discuskooi is inmiddeld verwijderd. Helaas is het materiaal niet her te gebruiken voor een oefensituatie discus/kogelslingeren. 

Woensdag 4 juli

Woensdag 4 juli

Vandaag hebben we een overleg met de gemeente, de aannemer en de adviesgroep van de Atletiekunie. Helaas hebben we te maken met een tegenvaller. Het asfalt is minder vlak dan gedacht. In de bocht bij het clubgebouw zit meer 'verval' dan verwacht. Hierdoor moet er extra asfalt worden aangebracht. Dit betekent meerkosten. Ook de tegels langs de 100m komen hierdoor hoger te liggen. Dit betekent dat we ook met de reclameborden aan de slag moeten. Al met al is het gevolg dat de downhillrunning misschien niet door kan gaan. Gelukkig is de rest van het asfalt nog prima in orde.

We kunnen dus vooralsnog de baan geheel renoveren en de extra speer en verbreding van de kogelsector aanbrengen binnen het budget.

Voor het aanbrengen van de fundering is er water nodig. Door de droogte van de afgelopen weken is het lastig om aan water te komen. Gelukkig is het Stichting Park Scholtenhagen gelukt om water te regelen! Hierdoor lopen we geen vertraging op. 

We hebben vandaag ook de planning besproken. Op 10 en 11 juli zal het asfalt aangebracht worden op de gehele baan. Verzoek hierbij is om de baan absoluut NIET te betreden. 

Donderdag 5 juli

Donderdag 5 juli

De goten worden niet geheel vervangen, maar er wordt een systeem ingelegd. De eerste stukken hiervan zien we donderdag liggen. Daarnaast zien we de fundering bij het polsstokhoogspringen, het speerwerpen en het verspringen. Daarnaast is de wedstrijdring bij het kogelstoten verwijderd. 

Zaterdag 6 juli

Zaterdag 6 juli

Vandaag maakt Erik weer opnames met de drone. Zoals je op de foto's kan zien is de baan bijna gereed voor het aanbrengen van het asfalt volgende week. 

Aankomende week

Aankomende week

De asfalt laag (3cm) wordt over de gehele rondbaan aangebracht. Dit gebeurt waarschijnlijk op dinsdag en woensdag. Daarna moet dit 'uitdampen'. Ondertussen wordt er doorgewerkt op het middenterrein (tegels). 

 

« Terug
© 2018 | CMS & webdesign by Accept-IT Info