Update 2 Renovatie - De eerste (grote) stappen!

Update 2 Renovatie - De eerste (grote) stappen!

1 juli 2018

Dinsdag 26 juni

Vandaag is het een belangrijke dag. Het kunststof wordt van de baan verwijderd. Binnen een halve dag was dit klusje geklaard. Bijzonder om te zien hoe snel dit gaat. 's Avonds kwamen veel AVH'ers even kijken hoe dit er uit ziet. Wat een verschil! 

Het asfalt ziet er goed uit..! 

Woensdag 27 juni

Woensdag 27 juni

Vandaag zien we dat de verspringbakken zijn uitgegraven en dat de aanlopen zijn verdwenen. Dit zal aangepast worden naar een 3 baans aanloop met 2 grote bakken aan beide kanten. 

Donderdag 28 juni

Donderdag 28 juni

Vandaag zien we de eerste acties van de opbouw. Een hele rij tegels is langs de overzijde gelegd. We hebben gekozen voor wat grotere tegels in cementstabilisatie. Hier hebben we uiteindelijk minder onderhoud aan. Deze tegels komen langs de gehele rondbaan aan de buiten- en binnenkant m.u.v. de sprintbaan (bij de reclameborden). 

's Middags hebben we een PR momentje op de baan. De gemeente, de adviesgroep van de Atletiekunie en AVH waren vertegenwoordigd. Samen hebben we een ronde over de baan gemaakt om de pers in te lichten over de start en de voortgang.

We spreken ook even met Lomme van de adviesgroep. Het asfalt lijkt op het eerste gezicht nog bijzonder goed te zijn. Alleen in de bocht voor het clubhuis is er een verschil in hoogte. Dit wisten we al door eerdere metingen. 

Daarnaast horen we dat we voor op schema liggen met de renovatie. Hierdoor kan de nieuwe laag asfalt waarschijnlijk op 10 en 11 juli aangebracht wordt.  

De baanatleten maken deze middag en avond gebruik van de atletiekbaan in Eibergen. Hier zal de komende twee weken ook op donderdag worden getraind.  

Vrijdag 29 juni

Vrijdag 29 juni

Op vrijdag zien we dat de tweede aanloop voor het speerwerpen is uitgegraven. Dit is een grote wens vanuit AVH om tijdens trainingen en wedstrijden meer atleten tegelijk te laten sporten. 

Ook zien we dat er weer een hele rij tegels is gelegd in de bocht aan de kant van het clubhuis. 

Zaterdag 30 juni

Zaterdag 30 juni

Vandaag maakt Erik opnames met een drone. Dit levert hele mooie beelden op. De video is al te zien op onze Facebookpagina. Deze plaatsen we ook nog op de website. De foto's kun je via onderstaande link bekijken. 

Aankomende week

We hebben niet precies zicht op de planning. De baan zal vooral voorbereid worden op het aanbrengen van het asfalt. Op woensdag heeft de werkgroep van AVH een overleg met de aannemer, de gemeente en de Atletiekunie. Hier zal ook de definitieve planning worden besproken. 

Kom gerust kijken bij de baan. Let wel even op je eigen veiligheid. Let op! Soms wordt er een draad over de baan gespannen. Kijk uit waar je loopt. 

Mocht je foto's hebben gemaakt dan kan je ze sturen naar Stefan Hummelink Bekijk hier de werkwijze voor het aanleveren. 

« Terug
© 2018 | CMS & webdesign by Accept-IT Info