Nieuwsbrief jaargang 5 nr. 11

18 juni 2018

We gaan van start!

Hallo leden,

De tijd vliegt! Via deze nieuwsbrief willen we jullie even op de hoogte stellen van de meest recente ontwikkelen rondom de renovatie EN hopen op jullie vrijwillige inzet de komende weken.

In de week van 18 juni zijn de schoolsportdagen bij AV-Haaksbergen, we hebben de start van de renovatie bewust hierna gepland aangezien de schoolsportdagen altijd werkt als een mooie promotie van de vereniging.

Na 21 juni gaat de aannemer aan de slag (CSC Sport - Ceelen). Zij gaan op 25 juni starten met het verwijderen van het kunststof van de baan. Pas dan kunnen zij goed inschatten hoe de staat van het asfalt is. Dit kan namelijk veel effect hebben op het te besteden budget voor de renovatie.

Vanaf donderdag 21 juni t/m 30 juni hebben wij als AVH de tijd om zelf wat klussen op te pakken. Dit om ook weer ruimte te maken in het te besteden budget. Denk hierbij aan het verwijderen van de tegels rondom de baan, het verwijderen van de gootdeksels, het verplaatsen van de hoogspringmat etc. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig! Wij hebben aanstaande zaterdag (9-13 uur) vooral hulp nodig bij het verwijderen van de tegels rondom de baan.  Klussen die wij na zaterdag niet af hebben plannen wij in de week van 25 juni in de avonden. Deze planning zal na zaterdag op de website verschijnen. Houd onze website dus goed in de gaten! Zie je bepaalde klussen waar je bij wil en kan helpen dan zou dit fantastisch zijn! Gewoon komen, aanmelden is niet nodig.

Let op: de gootdeksels zullen deze week verwijderd worden! Vanaf dat moment kun je absoluut niet meer in baan 1 lopen.

We proberen wekelijks een update te geven over de renovatie. Deze plaatsen we op onze website!

Hoe gaat de atletiekbaan er uit zien?

Veel hangt af van de kwaliteit van het asfalt, mocht dit positief uitvallen dan kunnen we naast de vervanging zoals de baan er nu ligt een aantal extra wensen uitvoeren. Op onze wensenlijst staan, ook in deze volgorde, 1. Extra aanloop speerwerpen achter de kogelsector. 2. Verbreding van het kogelstoten met een extra wedstrijdring incl. oefenringen. 3. Downhillrunning (hierbij wordt de bult langs de baan afgevlakt zodat je versnellingen van de bult af kan maken en tegen de bult op kan lopen).

De opleverdatum van de atletiekbaan is 1 september. Mocht het door veel regenval niet gehaald worden dan hebben we september als uitloop. We willen daarom de opening van de atletiekbaan voorlopig voor begin oktober plannen. We zoeken nog mensen voor deze werkgroep! Interesse? Informeer even bij Erik Teunissen.

Trainingen?

De meeste trainingen gaan deze zomer door. De loopgroepen die bij AVH starten, zullen dit blijven doen. Het clubgebouw blijft de gehele renovatie namelijk bereikbaar. Voor de jeugd is er een overzicht op onze website gezet. Let op: Een aantal keer zullen wij de training naar Eibergen verplaatsen! Bekijk altijd even het rooster of de training door gaat! http://www.av-haaksbergen.nl/baanatletiek/trainingsrooster-zomer-2018

Penningmeester Ben van Sark

We hebben onze nieuwe penningmeester gevonden! Ben van Sark zal de werkzaamheden van Jurgen overnemen. Samen met Ans gaat Ben aan de slag met het adviseren, bijhouden en inzichtelijk maken van de financiële zaken van AVH. Hij heeft door zijn werkzaamheden bij Flynth veel ervaring op dit gebied. Ben is natuurlijk een AVH’er in hart en nieren, met meer dan 40 jaar lidmaatschap op de teller hebben we een brok ervaring en enthousiasme bij het bestuur gekregen. Welkom Ben!

Heb je vragen over de trainingen, stel ze bij de trainer!
Vragen over de renovatie kun je stellen bij Marloes Klumpers (voorzitter@av-haaksbergen.nl) .

Met sportieve groeten,

Bestuur AV-Haaksbergen