Rabo ClubKas Campagne: Stem op AVH!

30 april 2018

We doen ook dit jaar mee aan de Rabo ClubKas Campagne. Ben je lid van de Rabobank? Dan kun je van 1 t/m 21 mei stemmen op AVH. Hiermee kunnen wij een mooi bedrag ophalen voor onze vereniging.

1. Heb je een bankrekening bij Rabobank Haaksbergen-Enschede en ben je ouder dan 12 jaar? Dan kun jij ons helpen!
  2. Je hebt een mail/brief van je Rabobank ontvangen met daarin 2 stemrechten. Hiermee kun je naar de website van de Rabobankgaan waar je de stemrechten kunt gebruiken. Bij de mail/brief staat beschreven hoe het precies werkt, maar het is in ieder geval heel simpel.
  3. Je hebt 2 stemrechten, je hiermee twee keer op AVH stemmen, maar je kan de stemmen ook spreiden om zo ook een andere vereniging/stichting steunen. Je kunt stemmen van 1 mei t/m 21 mei.

LET OP!

De hoogte van het bedrag dat we krijgen hangt af van het aantal stemmen dat we krijgen. Dus iedere stem telt!

Klik hier voor meer informatie.