Ga je mee naar de FBK-Games?

30 april 2018

Wij willen als AVH graag met een grote groep leden, ouders en betrokkenen naar de FBK Games! Op zondag 3 juni kan je voor €22,50 (16+) of €12,50 euro (tot 16 jaar) mee met een bus vanaf AVH naar de FBK-games! We nemen dan samen plaats op de familietribune zodat we deze topwedstrijd goed kunnen zien! De FBK games zijn flink aan het vernieuwen, dus daar willen we natuurlijk bij zijn (www.fbk-games.nl). Niet alleen leden, ook ouders, vrienden en vrijwilligers mogen natuurlijk mee! Laten we die bus snel vullen!

Er gaan een aantal jeugdtrainers mee als begeleider. Kinderen kunnen dus ook zonder begeleiding van ouder/verzorger mee.

Heb je interesse om mee te gaan met de AVH?

• Schrijf je in via de inschrijflijst bij AVH

*De bus kan pas gaan rijden als minimaal 40 personen zich aanmelden, er hoeft daarom niet direct betaald te worden bij de aanmelding!