PERSBERICHT: Overeenstemming over huurcontract

25 april 2018

Afgelopen vrijdag 20 april 2018 hebben de Atletiekvereniging Haaksbergen (AVH) en de gemeente overeenstemming bereikt over het huurcontract, de huurafspraken en een compensatieregeling voor zelfwerkzaamheid.

Het college heeft dinsdag 24 april besloten om de huurovereenkomst en overeenkomst beheer voor wensen en bedenkingen aan de raad voor te leggen. Dit wordt op 30 mei in de gemeenteraad behandeld.

De voorbereidingsfase is bijna afgerond. Binnenkort wordt de aannemer aangewezen die de renovatie voor zijn rekening gaat nemen. Een bouwteam bestaande uit de aannemer, de gemeente, de Atletiekvereniging en de Adviesgroep Atletiekaccommodaties werken de renovatieplannen gedetailleerd uit. Naar verwachting zal de renovatie in juli starten. De oplevering wordt eind augustus verwacht.

Leden worden vandaag op de hoogte gesteld middels de digitale nieuwsbrief.