Wedstrijdboekje 2018 online!

28 maart 2018

Het zomerseizoen 2018 staat voor de deur! De openingswedstrijd is de Sport 2000 blokmeerkamp bij AVH op zaterdag 7 april. Via www.atletiek-inschrijven.nl/avh kunnen AVH atleten zich inschrijven. Problemen met inloggen? Laat het ons weten. De blokmeerkamp start om 10.00 uur, om 09.30 uur zal er een gezamenlijke warming-up zijn. We verzamelen bij de AVH tent! Het voorlopig chronoloog staat inmiddels op onze website.

In de bijlage vind je het wedstrijdboekje 2018. Hierin staat alle informatie over de wedstrijden. Lees deze goed door! Vragen? Mail ze naar avhsecretariaat@gmail.com. Dit wedstrijdboekje wordt nog geprint en meegegeven tijdens een training in april.

Naast deze wedstrijden is er voor de junioren ook nog de competitie. Dit zijn drie wedstrijden waarbij de atleten op drie onderdelen worden ingezet om zo als team zoveel mogelijk punten te behalen. De indeling op de onderdelen wordt in overleg met de trainers bepaald, deze wedstrijden staan daarom niet in ons inschrijfsysteem. Bekijk deze data in het wedstrijdboekje en geef aub bij Ben van Sark door als een atleet een wedstrijd niet kan.

Er is nog geen datum geprikt voor de clubkampioenschappen. Dit zal in september of oktober plaatsvinden.

We hopen op een mooie deelname dit seizoen!

Download hier het wedstrijdboekje.