Aanmoedigingsprijs

21 maart 2018

De aanmoedigingsprijs is toegekend aan Lisa Bielevelt. Lisa zorgt al jarenlang voor goede klasseringen bij loop- en baanwedstrijden in de regio. Met inmiddels 15 clubrecords op haar naam is ze een vaste waarde in deze lijst der lijsten. In 2017 won ze de Engelse Mijlenloop, de Herfstloop en de Bommelasloop, daarnaast ging ze er voor de derde keer met de winst vandoor bij de Twentse vrouwenloop. Naast haar fanatisme bij wedstrijden, is Lisa ook bloedfanatiek bij trainingen. Meerdere keren in de week staat ze op de baan om samen met de jongens te trainen. Ze is een doorzetter, en vooral niet bang om moe te worden. Naast haar eigen ambities is Lisa ook inmiddels al een aantal jaren pupillentrainer. De kinderen ‘hangen’ letterlijk aan Lisa. Ze is een voorbeeld voor alle meiden en alle pupillen hebben veel plezier in de trainingen die Lisa bedenkt. Ook is ze actief in de activiteitencommissie waarbij ze helpt bij de organisatie van bijvoorbeeld een spelletjesavond. Met deze prijs willen we Lisa een aanmoediging geven om vooral zo door te gaan bij de vereniging. We hebben er alle vertrouwen in dat jij binnenkort je doel bereikt, de 5 kilometer onder de 20 minuten!