Prijs van verdienste

21 maart 2018

De prijs van verdienste is tijdens de ledenvergadering uitgereikt aan Mereke Foks. Mereke heeft gedurende 11 jaren de ledenadministratie voor haar rekening genomen. Tijdens deze periode heeft Mereke het voor elkaar gekregen om ledenadministratie volledige te digitaliseren. Op zolder in huize Foks staan een paar meter ordners met gegevens van alle leden die vanaf het eerste uur lid zijn van AVH. Ook was Mereke verantwoordelijk voor de introductie en praktische uitvoering van het kledingfonds, dit bleek een prima combinatie met de taken van ledenadministratie door de korte lijntjes met nieuwe jeugdleden en hun ouders. De woonkamer van de familie Foks diende als kleedruimte. De Verklaring Goed Gedrag hebben we nooit bij Mereke opgevraagd, maar discretie was 100% verzekerd bij haar. Mereke heeft samen met man Gert-Jan en Jurgen Bouwmeesters de gehele ledenadministratie en contributie-inning ondergebracht in Sportlink van de Atletiek Unie waarmee haar opvolger in een gespreid bedje komt. Mereke stopt dus met de ledenadministratie en heeft een opvolger gevonden in de persoon van Vincent Plentinger. We danken Mereke voor de jarenlange inzet en zijn blij met Vincent die we plezier en succes wensen met zijn nieuwe rol bij AVH.