Wat een prachtige club zijn we

22 februari 2018

Woensdagochtend hoorden we dat we de mogelijkheid hadden gekregen om onze mening te geven tijdens de raadsvergadering diezelfde avond. Eind van de ochtend hebben we een extra nieuwsbrief aan jullie verstuurd met de vraag om met zoveel mogelijk naar het gemeentehuis te komen.

Woensdagavond 19.30 zaten we in het gemeentehuis met meer dan 100 leden. Ongelofelijk fijn hoe jullie, jong en oud, ons als bestuur hebben gesteund, dit hadden we niet kunnen dromen. We horen verbazing over de grote hoeveelheid mensen die in zo korte tijd reageren en naar het gemeentehuis zijn gekomen, atletiek leeft. Dat, en het daverende applaus, heeft zeker bijgedragen aan de discussie in de raad en de beslissing om een extra raadsvergadering in te lassen voor de verkiezingen met als doel de renovatie van de atletiekbaan verder te brengen.

Op 15 maart hebben we een volgend overleg met de wethouder, hier wordt ook het raadsvoorstel besproken. Zodra bekend is wat de precieze datum van de extra raadsvergadering is informeren we jullie hierover en hopen we dan met nog meer leden te laten zien dat AVH leeft.

Nogmaals enorm bedankt voor jullie aanwezigheid, dat heeft ons allemaal enorm geholpen.

Marc, Jurgen, Han, Marloes, Gert-Jan en Ans