Afronding medaillewedstrijden 2017

15 november 2017

Afgelopen donderdag ontvingen de junioren en pupillen de medailles van de medaillewedstrijden 2017. In 4 wedstrijden zette zij prestaties neer die naast vooraf bepaalde limieten zijn gelegd. Op basis van de prestaties op alle onderdelen ontvang je uiteindelijk een gouden, zilveren of bronzen medaille of een vaantje.

Dit jaar zijn er door alle categorieën ontzettend veel Persoonlijke Records(PR) en Clubrecords(CR) neergezet. Fantastisch gedaan allemaal! Op de foto twee dames die zich ontzettend goed ontwikkeld hebben bij de junioren waardoor ze een mooie medaille in ontvangt mochten nemen.

Binnenkort wordt de nieuwe opzet van de medaillewedstrijden geëvalueerd. Eind januari verwachten we te kunnen communiceren over de opzet in 2018.