4e en 6e plaats voor Jory Davids op het NK Indoor CD Wedstrijden

24 januari 2017

Bij het kogelstoten wist hij de finale niet te halen. Bij het verspringen sprong hij zich naar de beste 8 waarna er werd gestreden om een medaille. Het was een spannende strijd. Enige tijd was Jory derde met een sprong van 4.33 meter. Uiteindelijk werd hij toch nog op centimeterwerk ingehaald, waarbij de nummers 3, 4 en 5 respectievelijk 4.36, 4.35 en 4.34 sprongen. Hiermee eindigde Jory op een 6e plaats.

Ook bij de sprint wist Jory de finale te behalen. Na een minder goede start sprintte hij naar een 3e plek, maar op de laatste meters werd hij ingehaald. Hij is 4e geworden met een tijd van 8.75 sec.

Ook Jana nam deel aan de wedstrijd. Zij liep met 8.65s. op de 60 meter een nieuw PR.

Ben je benieuwd wat de atleten zoal gepresteerd hebben op die dag? De uitslagen kun je vinden op atletiek.nu bij Intersport Jonker Junioren Nationale CD Indoor Wedstrijd. Hier staan ook de uitslagen van de junioren C vermeld die afgelopen zondag deelnamen aan het NK Indoor.