Mijlenloop 25 maart 2018

Het belooft op zondag 25 maart 2018 weer een mooie editie te worden over een fraai parcours in het buitengebied van Haaksbergen. Ook dit jaar is er weer een Jeugdloop van 2 km voor de jeugd van 10 t/m 16 jaar met start op de atletiekbaan en finish op de Markt.

Voor de jongste jeugd van 4 t/m 12 jaar hebben wij na afloop weer een prachtige Canmerk KidsFunRun op een parcours met hindernissen rond de kerk.

Inschrijving gaat via inschrijven.nl: klik.

Voor de Flexwerf Bedrijvenloop is een apart inschrijfformulier beschikbaar via de volgende link: klik.

De start en finish van de Oosting Makelaardij 5 Engelse Mijl en de Jumbo Leussink 10 Engelse Mijl zijn op de Markt in Haaksbergen. De start van de USA Sport & Healthclub 2 km Jeugdloop is op het AVH terrein aan de Scholtenhagenweg, de finish is op de Markt.

12.00 uur: start van de
- Oosting Makelaardij 5 Mijlenloop
- Jumbo Leussink 10 Engelse Mijlenloop
- USA Sport & Healthclub 2 km Jeugdloop
Vanaf 14.15 uur: start Canmerk KidsFunRun in diverse startgroepen/leeftijdscategorieën.

De tijdregistratie bij de Mijlenloop en de Jeugdloop gaat middels een startnummer met ingebouwde chip. De tijdregistratie is bij het inschrijfgeld inbegrepen.

Like onze facebookpagina “Mijlenloop Haaksbergen” om op de hoogte te blijven van de laatste informatie.

LET OP: Na-inschrijving kent een toeslag van € 5,00 voor de 5 en 10 Engelse Mijl. Na-inschrijven is alleen mogelijk op zaterdag 24 maart 2018 tussen 14.30 en 16.30 uur en zondag 25 maart 2018 tussen 09.00 en 11.15 uur op het wedstrijdsecretariaat.

Op zaterdag is het wedstrijdsecretariaat gevestigd bij de VVV op de hoek van de Ruisschenborgh en de Blankenburgerstraat.
Op zondag is het wedstrijdsecretariaat gevestigd in het gemeentehuis, ingang vanaf de Markt.

Wedstrijdreglement
Het wedstrijdreglement is hier te downloaden.

Startnummers voorinschrijvingen
De startnummres van de voorinschrijvingen zijn te bekijken door hier te klikken.

De route voor de 5 en 10 EM is hier te bekijken.
De route van de jeugdloop en racerunning is hier te bekijken.

Running the Race

Naast de 2km jeugdloop en de 5 en 10 mijl hardlooproute is er nu ook het onderdeel Running the Race met een afstand van 2km speciaal voor Racerunners.

De racerunners starten op de atletiekbaan gelegen aan Scholtenhagenweg 39 en leggen, over een verkeervrij parcours, een afstand af van 2km naar het centrum van Haaksbergen. Deelnemers aan Running the Race ontvangen een speciaal gedrukt hesje van Fysik en een medaille van Sport2000.

De racerunners starten om 12.05 uur vanaf de atletiekbaan aan de Scholtenhagenweg.

Inschrijven voor Running the Race?

Dit kan zonder kosten bij Atletiek Vereniging Haaksbergen via info@av-haaksbergen.nl . Er kunnen maximaal 25 RaceRunner-deelnemers meedoen aan de 24e Haaksbergse Engelse Mijlenloop. Doe je ook mee of ken je iemand die dit geweldig zou vinden? Geef je op!