Trainingen

 Proeftraining jeugd 6 t/m 18 jaar

Heeft u interesse in een proeftraining bij AVH? Neem dan contact op met één van de jeugdtrainers. De eerste 3 trainingen zijn gratis!

Meld je aan voor een proeftraining via trainers.avh@gmail.com.

 

Trainingsschema november t/m februari 

Pupillen: 6 - 11 jaar

De leeftijdscategorie van 6 tot en met 11 jaar onderscheidt zich in de categorieën: mini-pupillen, pupillen C, B en A. Zij krijgen training volgens het zogenaamde speelsprestatieve principe. Zij worden spelenderwijze bekend gemaakt met de atletieksport. Veelzijdigheid staat voorop.

De contactpersoon van deze groep is Erik Teunissen, benaderbaar via trainers.avh@gmail.com

Vanaf 13 Juli is er officieel vakantie. Hierdoor zijn er geen officiele trainingen. Als de basischolen weer starten, wordt er ook weer getraind. In de vakantie is er voor de pupillen wel een mogelijkheid tot trainen voor de pupillen, dit wordt altijd slechts via de email met de leden gecommuniceerd. Wil uw kind komen kijken, neem dan contact met ons op voor de laatste stand van zaken.

Heb je interesse in atletiek? Ieder kind mag 3x gratis mee komen trainen. Voor meer informatie zie: klik.

 

Junioren 12 jaar en ouder

Vanaf 12 jaar en ouder geldt geleidelijk het principe van de specialisatie. Getraind wordt dan op die onderdelen die de voorkeur verdienen, zoals discuswerpen, kogelstoten, speerwerpen, hordelopen, hoogspringen of verspringen.

Er is een schema gemaakt, zodat de junioren veel onderdelen trainen. Hierdoor zullen ze snel bekend raken met de verschillende onderdelen. Er staan elke training veel trainers op de baan, waardoor er een goede begeleiding tijdens de training is.

De contactpersoon van deze groep is Chris Kalter, benaderbaar via trainers.avh@gmail.com

 

© 2018 | CMS & webdesign by Accept-IT Info