Sponsor worden

Afwegingen om onze sponsor te worden

Wij zijn met onze Atletiek Vereniging Haaksbergen binnen de gemeente een van de grotere verenigingen met een ledental van ongeveer 400 personen. Op onze baan wordt op minimaal 4 avonden, op woensdagmorgen en op de zondagochtend getraind.

U kunt onze partner worden door AVH te ondersteunen door uw bedrijfsnaam te koppelen aan onze sportieve vereniging. Dit geeft uw bedrijf een gezonde uitstraling omdat gezond bewegen helemaal past in deze tijd.

Er is een keuze te maken uit diverse mogelijkheden ons financieel dan wel in nature te ondersteunen door het tonen van uw bedrijfsnaam langs de baan of bij diverse evenementen die georganiseerd worden in de gemeente Haaksbergen.

Jaarlijks worden er naast de diverse wedstrijden op de atletiekbaan ook een aantal wedstrijden buiten de baan gehouden, allemaal onder auspiciën van de Atletiekunie. Naast deze wedstrijdsporters zijn er ook veel recreatieve lopers die onder leiding van een trainer een tot meerdere malen per week trainen op de baan of ergens in de mooie bos- en heiderijke omgeving van Haaksbergen. Voor deze groep worden ook diverse leuke evenementen georganiseerd zoals een jaarlijkse deelname aan een bekende loopwedstrijd in het buitenland. Tevens is er nog de Watermolenloop in januari, de Oranjeloop voor de jeugd op Koningsdag en de Pingelloop (cross) in november.

Informatie over onze vereniging kunt u vinden op onze site: www.av-haaksbergen.nl

Daarnaast zet onze vereniging zich jaarlijks ook in voor een goed doel. Aan de Engelse Mijlenloop is een actie voor het Jeugdsportfonds Haaksbergen gekoppeld. Dat fonds ondersteunt sportende kinderen in gezinnen met een laag inkomen om contributies en sportbenodigdheden te betalen.

Sponsormogelijkheden

Wij hebben de volgende sponsorpaketten ontwikkeld waar we graag met u over in gesprek gaan:

1. Door het plaatsen van een reclamebord langs de baan. De kosten hiervoor zijn € 230/jaar bij een contract voor 3 jaar. Het bord dient door de sponsor ter beschikking worden gesteld.
  2. Door het aanbrengen van een reclame-banner aan de door ons geplaatste vlaggenmasten. Hierbij zijn 2 mogelijkheden:
    1. Een banner aan een van de masten langs de Scholtenhagenweg voor € 175/jaar bij een contract van 3 jaar.
    2. Een banner aan een van de masten langs de baan voor € 125/jaar bij een contract van 3 jaar.

3. Er komt minimaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief met koppeling naar de site van AVH, hierop draait een banner met alle adverteerders van bedrijven.
    1. U kunt kiezen uit: € 50 en € 100 advertenties, waarbij de advertentie van  €100 twee keer zo vaak in beeld komt als die van € 50.
    2. Een nieuwe mogelijkheid is: uw advertentie met logo in beeld te laten komen op het beeldscherm in de kantine, op het AVH informatie kanaal. Deze draait tijdens en na elke training en evenement. De kosten hiervoor bedragen€ 100 per jaar.
    3. Tevens bieden wij de mogelijkheid om maandelijks een bepaalde actie te laten draaien op het beeldscherm in de kantine voor € 25 per maand. Voor nadere informatie hierover kunt u contact op nemen met de sponsorcommissie van AVH, sponsorcommissie@av-haaksbergen.nl.

4. In overleg met de sponsorcommissie en het bestuur zijn er diverse andere mogelijkheden zoals eventuele kledingsponsoring, het ter beschikking stellen van (sport- en of atletiek) artikelen in natura o.i.d. Eventueel kunnen naast de HEM-loop ook andere evenementen gesponsord worden zoals de Watermolenloop, de Pingelloop en de Oranjeloop.
  5. Gebruik maken van onze sponsorpakketten: goud, zilver of brons. Daarbij krijgt u een mix van de hierboven genoemde mogelijkheden voor een aantrekkelijke prijs.

Uitgebreide sponsorinformatie vindt u hier

Bekijk hier onze sponsorflyer