Lid worden

Om gebruik te maken van het aanbod van de Atletiek Vereniging Haaksbergen vragen wij u om lid te worden en een financiële bijdrage te leveren in de vorm van contributie. Voor deelname aan wedstrijden is het nodig om in ons clubtenue te verschijnen.

De meeste informatie over AVH vindt u op deze website. U kunt ook het informatieboekje downloaden om alles nog eens rustig na te lezen.

Lid worden

Om lid te worden kunt het u het aanmeldingsformulier hier downloaden om af te drukken en in te vullen.

Clubtenue

Voor deelname aan officiële wedstrijden is het clubtenue verplicht. Dit clubtenue is 2x per jaar via de vereniging te bestellen. Dit zal via de nieuwsbrief aangegeven worden.
Jeugdleden kunnen gebruik maken van ons kledingfonds.

Kledingfonds

Speciaal voor de snel groeiende jeugd hebben we een kledingfonds opgericht.
In het fonds zitten een T-shirt en een tight kort, maat 140 t/m 160.
Hiervoor betaal je € 6,00 per kwartaal. Het hele jaar door kun je bij de ledenadministratie deze omruilen tegen passende kleding.
Clubkleding buiten het kledingfonds is via de vereniging te bestellen.

Contributie 2016

De contributie bestaat uit een deel dat wordt afgedragen aan de Atletiekunie, de verenigingscontributie en een startlicentie. De startlicentie is niet verplicht voor leden van 20 jaar en ouder. Inbegrepen in de contributie is een kop koffie of thee na de training. De totale kosten per jaar bedragen:

• €119,75 voor pupillen*
  • €143,75 voor junioren C en D*
  • €157,75 voor junioren A en B
  • €194,50 voor senioren en veteranen incl. startlicentie
  • €162,80 voor senioren en veteranen exl. startlicentie

*voor pupillen en junioren is het bedrag excl. deelname kledingfonds (€24,00 p/j)

De betaling van de contributie vindt plaats d.m.v. een machtiging voor automatische overschrijving. In het eerste kwartaal wordt tevens de bondsbijdrage en evt. licentiekosten in rekening gebracht.

U kunt alle informatie over de contributie in ons informatieboekje nog eens rustig nalezen.

Afmelden

Helaas ontvangen we niet alleen nieuwe leden, soms vertrekken er ook wat. In het geval u het lidmaatschap wenst te beeindigen, houdt dan rekening met het volgende:
Afmelden kan uitsluitend schriftelijk of per mail één maand voor het eerst volgende kwartaal, en voor 1 december van een kalender jaar. Na 1 december zullen de Bondscontributie + licentie kosten van het jaar erop toch geïncasseerd worden.