Accommodatie

Wij beschikken over een prachtige accommodatie die ook nog eens uitstekend is gesitueerd vanwege de ligging vlakbij het Assinkbos. Onze accommodatie bestaat uit:

• een kunststof 400m baan met alle voorzieningen die nodig zijn om atletiek te kunnen bedrijven
  • een survivalinstallatie
  • een eigen krachtruimte met uitdagende toestellen
  • een sfeervolle kantine

Bekijk de omgeving op google maps

Kantine

Met de hulp van vele vrijwilligers is onze sfeervolle kantine tot stand gekomen. Na iedere training is er de mogelijkheid even bij te komen onder het genot van een kopje koffie/thee of een andere versnapering. Van de kantine wordt ook dankbaar gebruik gemaakt bij de vele activiteiten die we organiseren voor onze leden.

Krachthonk

Ons krachthonk is eenvoudig maar effectief. Met de beschikbare apparatuur en gewichten kunnen alle spiergroepen evenwichtig worden getraind.

Baanrecords

Onze prachtige accommodatie wordt niet alleen gebruikt voor trainingen. Er worden ook wedstrijden georganiseerd waar serieuze prestaties worden geleverd. Om hier een indruk van te krijgen verwijzen wij u graag naar onze baanrecords voor: