Foto's aanleveren.

Laatste update: 19 september 2017

Om een idee te geven van de geweldige sfeer binnen AVH en om aan buitenstaanders te laten zien hoeveel er ondernomen wordt binnen de vereniging, is er ook weer een fotoalbum aanwezig op de nieuwe site. Dit fotoalbum zal gevuld worden met foto’s die op welke manier dan ook raakvlak hebben met onze prachtige vereniging. Aangezien we niet één persoon hebben die alle foto’s maakt moeten de foto’s door jullie zelf aangeleverd worden!

Deze foto’s zijn aan te leveren op de volgende manieren:

• De gemakkelijkste manier voor het aanleveren van de foto’s is via Wetransfer. Dit is een site die de mogelijkheid biedt grote hoeveelheden data, in welke vorm dan ook, over te sturen naar een ontvanger in de vorm van een e-mailadres. Tip: creëer een .zip of een .rar van al je foto’s zodat je slechts 1 bestand hoeft toe te voegen. Het gebruik van deze methode wordt vanzelf duidelijk als je de site een bezoekje gunt. Het ontvanger e-mailadres is stefan_hummelink@hotmail.com.
  • Als het gaat om een klein aantal foto’s waarvan de gezamenlijke grootte kleiner is dan 10MB, zijn deze ook via de mail te versturen naar: stefan_hummelink@hotmail.com.

Graag zou ik met de foto’s info meegestuurd krijgen over het 'Waar en Wanneer' van de foto’s. Dit om de plaatjes goed te archiveren en er een toepasselijk verhaaltje bij het betreffende album geschreven kan worden.

Zoals ik al aangaf zijn alle foto’s die enigszins met AVH te maken hebben welkom. Hierbij kan je denken aan foto’s die gemaakt zijn bij de jaarlijks terugkerende Engelse Mijlenloop maar natuurlijk ook AVH indoortoernooi foto’s. Niets is te gek!

Wij, de beheerders van de site, zien toekomstige of oude kiekjes graag tegemoet.

Groet,
Stefan Hummelink, beheerder van het fotoalbum